I WANT ART-projektin digitaalinen alkuvuosi 2019

10.03.2019 11:42

Digitaalisuus ja virtuaalisuus ovat käsitteitä jotka, ovat tulleet osaksi arkeamme, ja näin on myös laajalla taiteen kentällä. I.W.A-projekti on myös osaltaan ottamassa osaa tähän kehittyvään suuntaukseen, joka itsessään tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia taiteen ilosanoman eteenpäin viemiseen ja kehittämiseen edelleen. Tämän päivän globaalit verkostot mahdollistavat salamannopean tiedonjakamisen ja vuorovaikutuksen reaaliajassa ja erilaiset digitaaliset alustat ja sovellukset tarjoavat monipuolisia työkaluja taiteen tekemiseen, esittämiseen ja levittämiseen maailmanlaajuisesti. Verkosta on helposti löydettävissä lukemattomia ohjelmia tukemaan taiteen tekemistä, niin musiikin, kuvataiteiden, ja vaikkapa videotaiteen osalta, kuten kuvankäsittelyohjelmia, editointia, streaming-palveluita, kotisivualustoja, sosiaalisia verkostoja ja alustoja jne. Eikä ole mielestäni liioiteltua sanoa, että digitaalisuus on keskeisessä asemassa puhuttaessa uusien  taidesuuntauksien ilmentymisestä alkaneella 2000-luvulla. Ja vain aika tulee näyttämään millä tavoin digitaalisuus tulee vielä ravistelemaan taidekenttää ja muutamaan käsityksiämme taiteen merkityksestä kulttuurin ja ihmisyyden evoluutiossa.

Suurella innostuksella myös I WANT ART-projekti on laajentanut kehitystään digitaaliselle puolelle. Monet erilaiset digitaaliset alustat ja sovellukset ovat olleet huomion kohteenamme ja monin tavoin olemme intergoineet erilaisia digitaalisia palveluita I.W.A-projektin toimintaan ja tällä tavoin mahdollistaneet yhteistyön ja vuorovaikutuksen yhä laajempien sosiaalisten verkostojen ja erilaisten toimijoiden kanssa.

Tammikuusta alkaen I.W.A-projekti on sovittanut toimintaansa JSEcoin virtuaalivaluuttaa ja heidän alustansa tarjoamia mahdollisuuksia, kuin myös JSEcoinin mukanaan tuomaa laajaa globaalia verkostoa, joka tarjoaa mahdollisuuksia monien hankkeiden maailmanlaajuiseen kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen.  Tämän myötä nyt myös tarjoamamme taiteen ja erilaisten palveluiden hankkiminen I.W.A-projektin kautta JSEcoin virtuaalivaluuttaa käyttäen on mahdollista. Eli kannattaa liittyä mukaan tämän uuden ekologisen virtuaalivaluutan ympärille muodostuneeseen yhteisöön.

Digitaalisuuden merkeissä olemme myös avanneet I.W.A-projektin toimesta uusia sivustoja.

Belaamo on JSEcoinia tukeva pelisivusto, jossa on mahdollisuus pelata erilaisia online-pelejä, kuten Tetristä, Angry-Birdsiä, PacMania ja yksinkertaisesti pelaamalla tuet I WANT ART-projektimme toimintaa, sillä Belaamon sivusto on liitetty louhimaan JSEcoin virtuaalivaluutta I.W.A-projektillemme.

IWA2-0 puolestaan on englannin kielinen I WANT ART-projektin sivusto, josta löytyvät mm. IWAtube ja IWAtube North, ja monia uusia avauksia on tulollaan IWA2-0 sivustolle, kuten esimerkiksi Sacred Path. IWAtubeen olemme koonnet kiinnostavia videolinnkejä yhteiskuntaamme vaikuttavista toimijoista niin taiteen saralla kuin yleisemminkin. mainittakoon mm. Banksy, Kandinsky , Snowden ja  Ai Wei Wei. IWAtube North puolestaan keskittyy paikallisempaan tarjontaan, ja siellä voit tutustua esim. HackLab Tampereen toimintaan tai ihmetellä tuliryhmä Tulikukan viihdyttävää taiteilua. Käy ihmeessä tutustumassa !!!

Tämän lisäksi I.W.A-projekti on luonut mm. edellä mainituille sivustoille QR-koodit, joita voi pian bongata mm. Tampereen ympäristössä. Työnalla on myös QR-koodien liitäminen taideteoksiin, kuin myös virtuaalivaluutan integroiminen tarjoamiimme teoksiin, siten että hankkimalla I.W.A teoksen, sen mukana voisi hankkia tietyn määrän JSEcoin virtuaalivaluuttaa. Näin taidehankinta voisi nostaa arvoaan myös JSEcoinin mahdollisen kurssinousun myötä !!!

Digitaalisuus tarjoaa lukematomia mahdollisuuksia. Visoissamma onkin myös mm. video-blogin tuottaminen, live-streaming esim. erilaisissa tapahtumissa, online verkkokaupan avaaminen jne. Myös pikku-rakentajille suunnattu LEGOtube on työnalla.

Kevät on tekemässä tuloaan ja lisääntynyt valoisuus ja niin kaivatun auringon suomat siunaukset jo herättelevät meitä kohtaamaan uuden kasvun ajan. Tähän luonnolliseen rytmiin sopeutuen myös I WANT ART-projekti valmistautuu osaltaan synnyttämään uusia taiteen versoja osallistumaan monimuotoiseen kasvun aikaan, kuin myös herättelemään vielä uinuvia taiteen oksia puhkeamaan jälleen kukoistukseen.

 

I WANT ART !!!

 

"BE THERE OR BE SQUARE"
 

Takaisin

Yhteystiedot

variksenpesä

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Tee ilmainen nettisivustoWebnode