EKOLOGINEN VIRTUAALIVALUUTTA

17.01.2019 22:51

 
"Isi, isi.. en mä tahdo viikkorahaa euroina vaan bittirahaa, kun tätä peliä ei saa muuten ladattua.." Lausahdus on vielä valtaosalle tulevaisuutta, tai ajatusleikkiä, vaan samalla kuitenkin enenevissä määrin virtuaaliraha muotoutuu osaksi arkeamme vaihdannanväliineenä ja valuutan kehittymisen uutena tulokkaana. Ja kun seuraamme verkon välityksellä tapahtuvien ostosten ja muiden tapahtumien kasvun kehitystä, voimme hahmottaa myös virtuaalivaluuttojen yhä merkittävämpää jalansijaa vaihdannan välineenä.
 
Olen satunnaisen sivustakatsojan roolissa seurannut osaltani tätä virtuaalivaluutan kehittymistä ja keskusteluissa esiin noussut suunnaton energiankulutus on arveluttanut myös minua. Kerrotaanhan, että virtuaalivaluutan louhimiseen kuluu energiaa suurten virtuaalilouhosten toimesta jo useiden pienten valtioiden verran. Eli ekologisuus ei ole ollut mielestäni suinkaan kohdallaan. 
 
Nyt tämäkin on kehityksen myötä saanut mielenkiintoisen käänteen. Hiljattain on markkinoille ilmestynyt uudenlainen virtuaaliraha JSEcoin, joka tavanomaisesta poiketen, käyttää louhimiseen tietokoneen ja selaimen ylijäämäenergiaa, ja louhiminen mahdollistuu älypuhelimella tai kotikoneella vaivatta samalla kun toimittaa verkossa asioitaan normaalisti. Näin siis luodaan jatkuvasti uudenlaista virtuaalirahaa moninverroin luontoystävällisemmin . Ja voisi ajatella, että enenevissä määrin, ihmisiä kiinnostaa myöskin heidän rahansa alkuperän ekologisuus, on kyseessä sitten fyysinen raha tai virtuaalivaluutta.  Myöskin pankkilaitosten ja finanssialan epäselvyydet ja yritysverkostot veroparatiiseineen ovat kasvattaneet epäluottamusta siinä määrin, että JSEcoinin kaltaiset lohkoketjua käyttävät sovellukset ovat tervetulleita.
 
Tässä linkki kiinnostuneille :  jsecoin.com
 
Ja seuraavassa artikkelissa aiheesta lisää..
 
Kaunista talvea kaikille !!!
 
 
 
 
 

Takaisin

Yhteystiedot

variksenpesä

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode