Planeettojen tanssi 2019

07.02.2019 10:12

 Olen jo vuosien ajan seurannut astrologisia tapahtumia, planeettojen liikkeitä ja niiden vaikutuksia, niin omaan elämääni kuin maailman kehitykseen yleisesti. Olen itse perehtynyt jossain määrin planeettojen vaikutuksiin, sijainteihin astrologisella kartalla ja niin edelleen, mutta olen erittäin kiitollinen ammatti-astrologi Seppo Tanhuan tarjoamiin tulkintoihin ja astrologisiin katsauksiin. Ja kaikki tämä tietysti suomen kielellä. Tämänkin kirjoituksen pohjana olen käyttänyt hänen tekemiään tulkintoja ja näkemyksiä, mutta myös omat tuntemukseni ja ymmärrykseni ovat monin paikoin yhteneviä hänen esittämien tulkintojen kanssa.

Tänä vuonna huomio kohdistuu kolmeen Jupiterin ja Neptunuksen väliseen neliöön. Samainen kuvio on ollut edeltämässä historiamme merkittäviä tapahtumia, kuten 1930-luvun lamaa, 1989-1991 vuosina tapahtuneita Neuvostoliiton hajoamista ja Berliinin muurin murtumista, ja edelleen vuonna 2001 maailmankartalle nossutta kaksoistornien romahtamista ja siitä seuranneita muutoksia globaalisti. Maailma muuttui merkittävästi kansanjoukkojen voimalla ja tätä alitajuisesti ohjaavaa voimaa ilmaisee astrologiassa Neptunus.

Jupiterin ja Neptunuksen neliö

"Tämä kuvio voisi tulla näkyviin yllättävinä romahduksina menestyviltä näyttävissä yrityksissä, jotka voittoa tavoitellessaan unohtavat työstä ja tekemisestä nauttimisen merkityksen niin yritysjohdolle kuin työntekijöille. Maailman taloustilanne tulee sekin olemaan hurjassa myllerryksessä ja piilossa pysyneet hämärät kytkökset saattavat hyvinkin tulla kaikkien katseltavaksi vuoden 2019 aikana. Jos näin tapahtuu, niin kaaos ja talouskriisi ravistelevat niin EU:ta, USA:ta kuin koko maapalloa" - Seppo Tanhua /astro.fi

Ja kun seuraamme maailman tapahtumia niin taloudessa kuin politiikassakin ja vaikkapa teknologian kehityksessä, voimme havaita, että astrologiset katsaukset kertovat samaa tarinaa kuin maailmalla ilmenevät tapahtumat. Suurvallat USA, Venäjä ja Kiina ottavat toisistaan mittaa useilla tahoilla, toki myös EU, Intia ja Britannia. Kuohunnassa on mukana niin sotilaallisia yhteenottoja, talouspakotteita, protektionismia ja kilpavarustelua kuin myös jatkuvaa taistelua uusien alueiden hallinnasta, kuten virtuaalisen informaation ja siihen tänä päivänä läheisesti kytköksissä olevan internetin valjastamisesta ajamaan kunkin tahon etuja. Informaatiosodankäynti, vale-uutiset ja trollaus ovat käsitteitä, jotka näyttelevät merkittävää osaa tämän päivän kilpakentillä, ja vaikuttavat suoraan miljardien ihmisten elämään.

" Only time will tell us" on viisas lausahdus, sillä vasta aika tulee näyttämään mitä todella tapahtuu, mutta astrologiset tapahtumat ovat osaltaan viitoittamassa suuntaa ja muodostamassa kehyksiä tuleville muutoksille. Ja mielenkiinnolla saammekin seurata millä tavalla tämä planeettakuvioihinkin sidottu historia tällä kertaa toistaa itseään.

Niille, joissa tämän kirjoituksen aiheet herättävät mielenkiintoa, suosittelen tutustumaan Seppo Tanhuan ylläpitämiin sivustoihin osoitteessa www.astro.fi.

Terveisin : Enok Mäkinen
 

Takaisin

Yhteystiedot

variksenpesä

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Tee ilmainen nettisivustoWebnode